Tavuk sevenler icin enfes bir lezzet, davet sofralariniz
icin görünüs acisindan da degisik görünüyor mutlaka
deneyin derim. Tarif icin sevgili Anneanneninemkleri
arkadasima tesekkür ederim ,ben bazi degisiklikler
yaptim lezzet süper oldu ...
Ayrica bu güzel tarifi sevgili Pasasoframin ev sahibliligini
yaptigi porselen demlik cay saatleri etkinligine yolluyorum
ve yine sevgili http://yelpazesu.blogspot.com/ un
etkinligine yolluyor kolay gelsin diyorum
ve yine sevgili http://yelpazesu.blogspot.com/ un
etkinligine yolluyor kolay gelsin diyorum
*** TAVUK GRATEN ( HÄNCHEN AUFLAUF ) ***
MALZEMELER:
* Yarim kilo tavuk gögsü (Hänchen brustfilet)
* 1 su bardagi haslanmis bezelye ( Erbsen )
* Yarim su bardagi haslanmis ve dogranmis havuc (Möhren)
* 3 - 4 yemek kasigi siviyag (Öl )
* 1 su bardagi süt ( Milch )
* 3 yemek kasigi un ( Mehl )
* 1 tane yumurta ( Eier )
* Tuz,karabiber ( Salz, Pfeffer )
YAPILISI:
* Tavuklari kusbasi dograyip 3-4 yemek kasigi siviyagda soteleyin
* Bezelye ve havucuda katip az kavurun tuz ve karabiber ilave edip
Borcama güzelce yayin
* Süt,yumurta ve unu iyiyce cirpin tavuklu karisimin üzerine dökün
* Firinda iyice pisirin altini kapatmadan 10 dakika önce kasarlari
ilave edip üzeri kizarana kadar pisirin
*** AFIYET OLSUN ***
Diger tariflerim icin tiklayin
7 yorum:
Uff nefis görünüyor ablacım. Ellerine sağlık:)
Aysem, ellerine saglik diyor, hayirli cumalar diliyorum... Sevgilerimle,
Aysecim o firindaki hali muhtesem gözüküyor..Ekmegi al ve bandir..Ellerine saglik..Sevgiler
elinize sağlık harika bir yemek olmuş
sevgilerimle..
Ellerine sağlık canım çok severim böyle yemekleri.Nefis görünüyor
Sevgiler
Çok severim, çok da nefis görünüyor. Özellikle de kalabalık sofralar için harika olur. Ellerdine sağlık arkadaşım:)
Denedim gercekten çok güzel oldu. Tesekkurler
Yorum Gönder